Web Design

Website met Webshop

Lijnvormig

Oplevering

Voorjaar 2021

Bedrijf

2FitHorses

Bij 2FitHorses staat de verbinding met het paard en maatwerk centraal. Zoals de teugel de verbinding vormt tussen ruiter en paard, wordt in de website deze verbinding symbolisch weergegeven met een lijn die overal terugkomt. Met leuke woordspelingen passend bij het vakjargon wordt de informele sfeer van het bedrijf benadrukt.

Qua functionaliteiten is de website, net als 2FitHorses zelf, maatwerk en zeer uitgebreid met als hoogtepunten het 2-talig maken van de website en webshop en het creëren van een interactieve foto. Voor de webshop lag de uitdaging in het feit om de hoeveelheid maatwerk producten overzichtelijk te houden en hierin een ‘eenvoudige’ systematiek in aan te brengen die de klant ook begrijpt. Er waren meer varianten dan het systeem aankon en ik denk dat ik hiervoor een mooie oplossing gevonden heb. Daarnaast was er de wens om voorraadbeheer makkelijk bij te houden en ook hierin is voorzien. 

Video presentatie

Designer

Anne van Dis-Punt

Met ontzettend veel enthousiasme ondersteun ik ondernemers met het creëren en onderhouden van hun visuele identiteit. Van een bedrijfslogo dat een herkenbare uitstraling geeft aan de bedrijfsnaam (graphic design), een goed vindbare website die de unieke punten en sfeer van het bedrijf weerspiegelt (web design) tot aansprekende online marketing campagnes (multi media design) die klanten naar je website trekken.