Web Design

Website

Natuurlijk

Oplevering

Najaar 2021

Bedrijf

Praktijk de Adelaar

De opdracht was om een website te maken die bij Anneke en haar bedrijf past. Aangezien haar behandelingen op de 5 natuurlijke principes zijn gebaseerd kon het niet anders dat de hoofdkleuren ook natuurlijk zouden zijn; groen met zandkleur.

Een website die toegankelijk is en vertelt wat Anneke doet en wat ze mogen verwachten. Maar ook een website waarop Anneke meer ruimte heeft voor haar verhaal: Anneke’s Blog was geboren! Gaande het traject werd duidelijk dat het ook wel heel fijn zou zijn als klanten op hun eigen tijd een afspraak zouden kunnen maken. De koppeling met hun eigen systeem was snel gemaakt en klanten kunnen nu online hun afspraak plannen via de website! 

Video presentatie

Designer

Anne Van Dis-Punt

Met ontzettend veel enthousiasme ondersteun ik ondernemers met het creëren en onderhouden van hun visuele identiteit. Van een bedrijfslogo dat een herkenbare uitstraling geeft aan de bedrijfsnaam (graphic design), een goed vindbare website die de unieke punten en sfeer van het bedrijf weerspiegelt (web design) tot aansprekende online marketing campagnes (multi media design) die klanten naar je website trekken.